Merhaba SWAT
Normal bir insana göre aralıksız keşif yapmışsınız birinci kanıt budur. 2. Kanıt saat 1 de İstanbul lokasyonundan bağlanırken 1.15 geçe izmir lokasyonundan bağlanılmış oyuna bu kısa süreler Türkiye geneli olarak sürekli kısa sürelerde bağlandığınız şehirler değişmiştir. Maalesef cezanız sabittir iyi günler 2 kanit kendi hatalarından dolayi kayle almayalım arkadaşlar ben sadece oyun admin verdigi bilgi paylaştim simdı bu konuda ban yardımcı olacak veya program hakında bılgısı olan yani siteye girerken çikarken programmı gıriyor yoksa insanmi bunu inceleyecek aranizda bu işte tecrubeli olan kimse varmı ucreti neyse verecem sadece şunu diyeyim ben program kulanmadım bilgimde yok oyuzden adminler sadece sirf ben banladım hatamdan donemem diye banladıklarını dusunuyorum bana logları atacaklar gıriş çikiş loglarını bu logları burda tecrubeli arkadaşlar varsa programmı ınsanmı analız edecek varmı aranizda
ogame tarzı browser oyunlar da hesap paylaşımlarının yasak olduğunu biliyorum dolayısıyla bu nedenle sistem tarafından algılanmış olabilir ancak şöyle bir şey var kanıt olarak bahsettikleri şey çok saçma mobil ağlarda ip adresi sık sık değişmekte ve bu ipler kayıt olarak izmir, ankara, istanbul gibi şehirlere bölünüyor ip adresinden lokasyon kontrolu yapmak ipv4 kıtlığında tutarlı bir sonuç vermez.