MAJER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Uzun yıllardır kilolalarımdan şikayetçiydim. Bir çok kez denedim ancak hiç bu kadar motive olamamıştım.

Günde ortalama 18 saat çalışıyordum dolayısıyla fazla yemek yiyordum. Günde 4-5 öğün (2 atıştırma)

Öğünü günde bire düşürdüm o da yarım tabak sebze yemeği oluyor genelde. 18 saat çalıştığım için hiç hareket edemiyordum artık günde 2 kez basketbola 2 saat spora gidiyorum. 7 kiloyu spora başlamadan verdim bu arada

Kilo verirken vücudumun sarkmaması için fitness'a tekrar başladım bugün.

Artık açlık hissetmiyorum. Koşuyorum, bisiklet sürüyorum yorgunluk, acı hissetmiyorum.

Biliyorum sağlıksız diyecek çok kişi çıkacaktır ancak günlük olarak gerekli proteini alıyorum ve sporumu da yapıyorum. Şuan düz 100 kiloyum hedefim 80 kilo

80 kiloya ulaştığımda konuyu tekrar güncelleyeceğim

Uzun oldu serüvenime ortak oldunuz teşekkür ederim

İyi çalışmalar.
tebrik ederim, bu yönteme tek öğün beslenme deniliyor. Araştırdığınız zaman ne kadarda faydalı bir sistem olduğunu aslında vücudumuzun o kadar yemek ihtiyacı olmadığını anlıyorsunuz. İlk çağ döneminde düzenli öğün mü vardı? Sabah kahvaltı mı vardı ? Bunlar düşünüldüğü için vücudumuzda bir depolama sistemi oluşturulmuş. 20. Yüzyılda yaşasakta vücudumuzun hala yağ depoluyor olması günümüze ayak uyduramadığı yani evrimleşemediği anlamına gelir. Aç kalmak insanların ve hayvanların doğasında vardır. Aç kalabilme ihtimaliniz düşünüldüğü için vücut yağ depoluyor. Ve siz aç kalmadıkça vücudunuz yedek depoyu kullanmaz. yani yağların erismesi Enerji olup kullanılması için aç kalmalısınız yada çok aktif olup kalori açığı yaratmalısınız. Daha çok detay için Japonların kadim beslenme sırrı başlığını araştırın (daha önce ayda 30 kilo vermiş ve 7 yıldan beri yediğine içtiğine dikkat eden biri olarak yazdım bunları)