huseyinbozca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı değişen bir şey yok. Sabah tekrar doktora gideceğim araştırma hastanesine
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum atmıştım annemin rahatsızlığına benzer diye ancak aynısı olduğunu anlamış olduk.
Öncelikle yazacaklarım bir doktor tavsiyesi değil sadece annem üzerinden verilen örnektir. Buna göre hareket etmemeli bir uzman doktordan yardım almalısınız.

Annemin durumu ile aynı maalesef. Kulaktaki uğultu için bir aylık bir ilaç kullanımı gerçekleştirdi doktor. İşitme kaybı çözülmedi tabii ki ama uğultu duymuyor en azından şuanda.
Size tavsiyem farklı bir uzmana gözükmeniz olacak hocam.

Avrupa yakasında oturuyorsunuz isterseniz Annemin gittiği doktorun ve hastanenin bilgilerini iletebilirim size. En azından uğultuya bir çare bulunabilir.
Hocam evet, Avrupa yakasında ikamet etmekteyim. Teyzemin arkadaşı KBB Doktoruymuş. Özel muayenesine gittim ve işitme testinden geçirip MR çektirmemi istedi. Daha sonrasından MR Raporunu getirdiğimde geçici kaybın var. Orta kulağa iğne tedavisi yapacağız dedi. Pazartesi ve Cumartesileri 1'er kez olup haftada toplam 2 kez olacağım. 4 veya 6 iğnede tedavi tamamlanacak. Yani tedavi max. 3 hafta gibi bir sürede tamamlanacak. İğnenin tanesi 750 TL'den vuracaklar. İlk defa böyle bir iğne olacağım ve ilk seans bugün 15.30'da. Acaba nasıl bir tecrübe olacak ? Nasıl bir acı verecek ? İğneden korkan biri değilim. Ama böyle yaşamadığım bir tecrübe olunca endişeli oluyor insan.