Merhaba arkadaşlar bu arkadaşa 2000 tl para gönderdim ...Beni iki aydan fazla oyaladı telefonlarımı açmadı koronayım ölüyorum dedi....Tamam dedim sonra şu gün yapalım dedi bekledim gelmedi 10 gün daha ulaşamadım sonra forumda şikayet ettim üyeliği donduruldu...Şimdi bu arkadaş bana bu yazılımın tüm kodlarını verdiğini söylüyor kodlar bende mevcut...Kodlar ile android uygulamasını yaptı iosu yapamayacağını söyledi bende kendisine bana anlaştığımız gibi teslim et kaç aydır seni bekliyorum yoksa uygulamayı yapacak birisini bakarım dedim...Uygulamanın kodları bende mevcut normalde kimseyle paylaşmayacaktım fakat arkadaş bana verdiği sözleri tutmadığından ve mecbur kaldığımdan dolayı uygulamayı birisine kurdurmak durumundayım...React native den anlayan uygulamayı kurabilecek bir arkadaş olursa sevinirim...Kodları ücretsiz olarak kurması karşılığında onunla paylaşabilirim...Kodları istemeden yardım edecek olursa onuda geri çevirmem

EVET ARKADAŞLAR YARDIMCI OLACAK OLAN ARKADAŞLARIN BANA ULAŞMASI İÇİN WHATSAP:0505 955 88 75