WooCommerce mağazanız için binlerce ürünü tek tek eklemekle uğraşmayın! WP All Import ile XML dosyanızı hatasız ve eksiksiz şekilde içe aktarıyorum.
🚀 Hızlı, sorunsuz ve profesyonel işlem!
📊 Tüm varyasyonlar ve fiyat düzenlemeleri eksiksiz aktarılır.
🔍 Özel filtreleme ve kategori eşleştirme, güncelleme ayaları, güncelleme sırasında hangi bilgileri güncelleyeceği detayları gibi ayarlar gerçekleştirilir.
WP ALL İMPORT eklentisi ile ayarlarınız yapılıp xml'niz entegre edilir. Gerekli testleri karşılıklı gerçekleştirdikten sonra iş teslim edilir.
Hizmetler & Ücretlendirme
✅ Varyasyonsuz XML Import 750₺
✅ Varyasyonlu XML Import 1000₺
✅ Filtreli ve Fiyat Müdahaleli XML Import 1500₺
✅ Başlık/Açıklama Temizleme & Düzenleme +500₺
✅ Kategori Eşleştirme +500₺
🛠️ Özel istekleriniz için iletişime geçebilirsiniz!
Müşteri Yorumları
arkadaş işinde 10 numara gerçekten, çözemediğim bi sorunu kısa süre içerisinde çözdü sağolsun. Tekrar teşekkürler, hayırlı işler.
Kesinlikle işinde başarılı bir abimizdir. 1 haftaya yakın çözüm aradığım olayda bana yardımcı oldu ticaretimizi yaptık. Tavsiye ederim
Varyasyonlar çektirilmiştir. Teşekkürler, ilgili işinde bilgili bir arkadaş
Yeni eticaret sitem için xml çalışması yaptık, her konuda yardımcı oldu sağolsun hem anlayışlı hemde bilgili bir arkadaşım teşekkür ediyorum
Ideasoft altyapısında bulunan ürünlerin xml çıktısı vasat denecek şekilde kötü ve uğraştırıcı. Arkadaş ince eleyip sık dokuyarak import işlemi yaptı sağolsun.