Hiç doğru bir davranış değil yaptığınız. Belirtiler yoksa boştan yere test kitlerini tüketiyorsunuz ve tahlillerin çıkması için zaman harcatmış oluyorsunuz. Hele kafası estikçe test yaptıranlara bir şey demek istemiyorum. Tamamen bencillik. Bazı yerlerde öyle hastalar oluyor ki test kiti bittiğinden o gün test yaptıramıyorlar. Yaptırsalar belki pozitif çıkacaklar. Zaten pozitif olsanız mutlaka ufak da olsa belirtiler ortaya çıkıyor. Hadi isterseniz pozitif olun. Ne yapacaklar size? Bende pozitif çıktım evde karantinadayım. İlacı yok ki bunun geçiren. Eğer nefes alman zorlaşırsa makineye bağlıyorlar.
Lütfen gereksiz yere evham yapıp sağlık çalışanlarını gereksiz meşgul etmeyin. Umarım ne zor şartlar da ve koşullarda çalıştıklarına şahit olmuşsunuzdur.
Güzel kardeşim ben kendim için test olmadım evde 95 yasında kronik hastalıkları olan babannem ve yine kronik sorunları olan ailem var yoksa benim için covid geçirip geçirmemem önemli değil atlatırız bir şekilde ama evdekiler atlatamaz o yüzden boş duyar kasma gidip 5 gün sonrada istersem test olurum bu tamamen devletimizin bize sunduğu bir imkan ve bende çevremdeki kişilere zarar gelmemesi için testimi oluyorum