Merhaba , özelden çok soru geliyor. Buradan cevaplayayım hepsini herkese bir faydamız dokunsun.
1- Ping siteleri işe yarıyordu , 2010'da. Artık işe yaramıyor. Sıfır fayda yani zaman kaybı
2- Şuan da bir çok indexer ve crawler var ücretli. Hepsinin çalışma mantığı farklı. Bazıları forumların Rss'lerine linki gönderirken bazıları youtube feed kullanıyor. Dolayısıyla indexlenme oranı sürekli değişiyor.
3- An itibari ile kullandığım ve işe yarayan ikitane indexer var. Indexinjeet ve Speedlinks
4- Iksının de link indexletme oranı %65 ten fazla. Yani 100 tane link eklerseniz 70 tanesi garanti indexlenir.
5- Indexlenmesi için belirli şartların olması gerekiyor. Benzersiz olması , gerçekten bir bilgi içermesi gibi.
6- Linkin indexlenmesi sitenize fayda sağlayacak anlamına gelmiyor. Bunu sakın unutmayın.
7- Benim indexer kullanım şeklim her zaman dripfeed'dir.
8- Dripfeed : Zamana yaymak anlamına gelir. Örnek olarak 10 tane backlink'i her gün 3 - 3 -3- 1 olacak şekilde indexletirim.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Benim çalışma sistemimde işe yaradığı için bu iki indexeri önerdim.
Sevgiler.
Edit: Ufak imla hataları.
Merhaba hocam, eylül ayı ile birlikte indexlenme problemi olduğu söyleniyor ve indexleticilerde işe yaramıyormuş (bu servisi sağlayan siteye mail atarak sormuştum). düzelince bilgilendirme yapıcaz tarzında bir şeyler söylediler. şuan bu 2-3 servisin hepsinde aynı problem mi var? ben elitelinkindexer kullanmıştım 17 tane link submit etmiştim fakat hiçbiri indexlenmedi. belki bu güncelleme dönemine denk geldiğimden, belkide başka bir sebepten ötürü bilmiyorum ama böyle bir sorun yaşadım ve fikrinizi almak istedim.