Herkes bi gelecek için koşturur. Gelecekten ne beklediğinize bağlı. Ben 25 yaşındayım grafik tasarım kazandım. Gidiyorum kız arkadaşımda aynı bölümde. Ama biz devlet memuru olmak için okumuyoruz. Okul sürecimiz boyunca kendimizi geliştirerek bazı şeyleri başarmak. Siz sadece gözlüğünüzü takmışsınız direk memur olmak için okuyorum demişsiniz. Bence böyle yaklaşmayın. Eğer olamazsanız çok üzülürsünüz. Sadece bir şeyler yapmak ve öğrenmek için gidin. Bir şeyler yapmaktan kastım,gezip tozmak değil.Gerçekten kendinize bir şeyler katmak için gidin. Zaten her şey olacaktır.
Umarım geleceğiniz güzel olur. Okumanın yaşı yoktur. Herkes düşünce yapısının farklı olduğuna inanır. Ben böyle düşünüyorum. Umarım ileride pişman olmam. Ben devlet memuru olmak için çabalamak istemiyorum. Ailem kızıyor gerçekten kızıyor. 25 yaşındayım fakat kendimi bu yaşıma kadar geliştirdim.Mesleki açık lise mezunuyum. Bilişim bölümü web tasarım alanından. Fakat kısmet bu zamanaymış.Askerliğimi de bitirdim. Şuanda kendimi yazılım üzerine geliştiriyorum. Oyun yapıyorum satıyorum ya da kendim piyasaya sunuyorum. Fakat yavaş yavaş büyütmeye başladım. Biraz anlatmak istedim. Hayattan klasik şeyler beklemeyin diye. Bir kez geliyoruz.

) Umarım başınız ağrımamıştır. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla..