Benzer durum başıma geldi ziraat bankasında üni yıllarında harçlık avans kalmış ödedim diye hatırlıyorum ama unutmuşum demek ki. Ailemi aramış ziraat sitesinden mail doldurdum benim kişisel bilgilerime izinsiz nasıl erişebilirsiniz diye, şube müdürüne kadar arayıp özür diledi. Yetmez tabi bir borç ve itiraz durumu var bilgim dışında durumu. Ailemi arıyor 5 dakıkaya hacıze gelecegız dıye kı ikametim kendi evimde. Yetmemiş yıllardır görüşmediğim bir aile bireyini arayıp şuan alt sokakta bir evde hacizdeyiz 5 dakikaya size geleceğiz demiş. Aradım durumu itirazı anlattım haciz yapamayacağını belirttim. Yetmedi hatasını kabul etmedi aile bireyi konusunda. Avukat olarak benden daha iyi bilirsiniz borç ödeme konusunda yalan söylüyorsunuz hacize gelin hadi bekliyorum dedim. Borç gözüken ilgili kuruma şiakyet ettim bir şey çıkmadı. Eğer devlet ile alakalı bir kurum değilse nereye şikayet edersen et modundalar. He emniyete şikyet edersen bir şey çıkar mı bilemiyorum ama illa ki kanıt isteyeceklerdir avukat ben söylemedim dese biter gibi hissettim.