d3nnis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam umarim basiniza gelmez ama, hakkinizda bir sikayet olursa bilisim hukukuna hakim bir avukatla gorusun derim. Hatta tavsiyem su anda konuya hakim bir avukattan danismanlik hizmeti almaniz. "Sozlesmeye yazdik, alici da kabul etti; hakliyiz" diye savunma yapamazsiniz cunku. Tuketiciyi korumaya yonelik yasalar mevcut, bu yasalardaki hukumlere uygunsuz her sozlesme gecersiz niteliktedir. Gordugum kadariyla bir cok panel sahibi, sozlesmeye(sozlesme bile degil ibare) yazdik, alici da kabul etti sorun yok gibi bir tavir icinde. Boyle bir alginiz olmasin. Mutlaka ticaretin isleyis kurallarini, satici olarak haklarinizi ve yukumluluklerinizi iceren yasalari ve yonetmelikleri okumanizi tavsiye ederim.
Haklısınız kesinlikle mesajınızda yanlış bir ibare bulamadım. Ama kullanıcı sözleşmesini de geçtim özel mesaj aracılığıyla anlaşıp bu karara vardıysak sonrasında şikayet etmesi de suçlu bulunmamıza asla yer edinemez.
Dediğim gibi avukatım mesajları gördü ve avukatımın dediklerine göre konuşuyorum