ahmetakgun35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz araştırma yaptım bununla alakalı bir çok madde var hatta daha önce bu şekilde dava açan çok olmuş ve tamamı kazanmış avukatlar yüksek miktarda ceza almışlar.

Asıl borç 700 küsür. Vekalet ücreti masraf vs 1502TL ödememi istiyorlar )
Hocam hiçbir şekilde ödemeyin bir dönem benide rahatsız etmişti. Superonline firmasının avukatları benide rahatsız etmişlerdi. Uğraşmak istemediğim bir dönemdeydim saçma sapan ekstra para ödemiştim.

Asıl olay onların bana borcu var, üstüne saçma sapan borç çıkarmışlar. O dönem keşke uğraşsaydım diyorum bide avukatları arayıp yok kazanamassınız biz kazanırız aynı durumda olanlarda kazandık diye baskı ve tehdit ederler. O dönem Turkcell firmasının nasıl bi firma olduğunu net şekilde anlamıştım. Üstüne abonelik iptali yapmayan bir firma 7. Faks çektim. İptal için en son tüketici hakem heyetinde iptal ettirdim. Aklınızda bulunsun. Uzak durulması gereken firmalar listesinde bana göre.

Borcun olsa bile sorun yapma icra olayları hemen işlemez uzar uzar öyle hemen alamazlar. Bu mesajların kaydını tut. Sorun olursa karşı dava açarsın avukatlık bürosuna. O avukatlara istediği tutarı verirsen baştan kaybetmiş olursun. Ödeme o tutarı