EnesBdk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazılımcıyım bilgisayar konusunda her konuya açığım. bu dönem de uzaktan olduğu için ve son dönem de staj olduğu için öğrenip gelir elde etmek istiyorum.

Bir bakayım sağolun

[/URL]
Teşekkürler

Hocam her yerde denk geliyorum seo tam olarak ne oluyor ? Yardımcı olursanız ilgimi çekerse alabilirim.

Teşekkürler bakıyorum
Enes, SEO yani Search Engine Optimization Türkçe anlamıyla Arama Motoru Optimizasyonu anlamına geliyor. Web site sahiplerinin bilmesi gereken, sitenin varlığını ortaya koyan birtakım adımlar diyebiliriz. SEO bünyesinde yüzlerce adım, ipucu ve gereksinim bulundurmaktadır. Google, Yandex ve diğer birçok arama motoru sitelerin bazı adımları uygulaması ile yani SEO uyumunu sağlaması ile üst sıralara çıkabilmesine olanak sağlar. SEO uyumlu içerik yazımı, LSI makale yazımı, Site içi optimizasyonunda yer alan bazı adımlar (site hızlandırma, metalar vs.) Site dışı optimizasyonlardaki adımlarla beraber sitenin yükselişini, ziyaretçi sayısını ve otoritesini arttırmaktan ibarettir de diyebiliriz. SEO çok geniş kapsamlı bir kavram olduğu gibi canlı bir kavramdır da. Arama motorlarına gelen güncellemelerle yaptıklarınız ve yapacaklarınızda büyük değişimlere rastlayabilirsiniz..