Hocam size verilen ilaç sıtma ilacı, sakın test çıkmadan kullanmayın. Banada aynısını yaptılar 5 gün ilacı kullandım sonra test negatif çıktı. Boştan yere sıtma ilacını kullandım. 1 ay sonra bu sefer korona pozitif çıktı doktor önceden bu ilacı kullandığımdan dolayı tekrar veremedi. 1 hafta sonra kötü olunca doktor mecburen verdi ama aynı ilacı ikinci kez kullanınca çok kötü yaptı. Yani test çıkmadan o ilacı kullanmayın.
Uzun uzun yazmayacağım detayları alttaki makalemden okuyabilirsiniz. İnşallah aile bireyiniz hemen atlatır, sizin sonucunuzda negatif çıkar.
https://www.r10.net/off-topic/247504...-hakkinda.html
Test çıkmadan kullanmayın dediğiniz plaquenil 200 mg ilacını ben şubattan beri kullanıyorum. Ben romatizmal rahatsızlıktan dolayı kullanıyorum ama corona için de ilk dönemde oldukça etkili olduğunu herkes biliyor. Covid başlama aşamasında bu ilak virüsün ciğerlere inmesini önlüyor. Kafanıza göre kullanmayın demeyin kimseye.
Ayrıca ilacın yan etkisi sanıldığı kadar değil. 7 aydır kullanmama rağmen hiçbir yan etkisi olmadı, gözde birikme yapabilir demişti doktor. 6 ayda bir göz kontrolü de yaptırdım hiçbir birikme yok. Göz doktoru da uzun yıllarca kullananlar var gözde birikme olması çok zaman alıyor ve birikse de ilacı kesince bir müddet sonra düzeliyor demişti. Bence siz 1 tabletten korkmayın coronadan korkun.