ÖNEMLİ NOTLAR:
  • Hesap kapanma durumları sorumluluğumuzda değildir. Bu hususta bir garantiyi "ne instafly ne biz" verememekteyiz.
  • Instagram tarafından bir sorun çıkartılmadıkça başka bir hesapla işleme devam edilmemektedir.
  • Hesap sahibi kaynaklı gecikmelerden sorumlu değilim. Aylık çalışma süresi, instagram sorun çıkarmadıkça dondurulmamaktadır.

Anahtar Kelimeler: Instafly, Instafly hesap kasımı, Instafly ile instagram hesap kasma, instagram hesap kasma, organik instagram hesap kasma, instagram hesap kasımı, instagram hesabını nasıl büyütebilirim, instagram hesabını büyütme, organik hesap kasma, instafly kuralları, instafly limitleri, organik hesap büyütme

Hizmet Sunduğum Müşterilerimin Yorumları
("Spoiler göster"e tıklayınız.")

LosangelesZenci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zafer hocam ile 1 hafta önce çalışmaya başladık. Harika bir insan arkadaşlar. Her konuda yardımcı oluyor. bilgilendiriyor. Tavsiye ederim.
DataMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2.Aya geçtik çalışma konusunda instagram işletmemi gerçekten çok iyi yönetiyor 1 ayda takipçi sayısı 3 e katlandı ve geri bildirimler ve siparişlerde çok iyi artışlar oldu.gerçekten işini çok iyi yapıyor ve çok ilgili bir arkadaş.daha uzun süre çalışacağız insallah kendisiyle.çalışmak isteteyn arkadaşlara tavsiye ederim.
ozey09 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 7 aydır bir surectir çalışıyoruz , işinin ehli ve işinin üzerine düşen birisi kendisine çok teşekkür ederim hakkını veriyor 🙂
anlkkr55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay önce çalışmaya başlamıştık instafly için ve sürekli çalışmayı düşünüyorum kendisiyle çok memnun kaldım geri dönüşler çok olumluydu zafer hocama buradan çok teşekkür etmek istiyorum verdiği sözde duran, her konuda işini iyi yapan ve nadir bulunan dürüst insanlardan biridir kendisi, herkesin içi rahat bir şekilde çalışmasını tavsiye ederim. 🙏🏻
ruchan51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle 1 ay çalıştık iş disiplini iş ahlakı olan güvenilir bir insan.
Werkmen Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma çok iyi sonuçlandı ellerine sağlık .
cakarmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamla salı günü çalışmaya başladık. Kendisi gayet ilgili ve alakadar. Sistemli çalışmaktadır ve adım adım bilgi vermektedir. Hocamla sürekli çalışacağız gibi görünüyor 😊
dorukhann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile 3 gündür çalışmaya başladık ve günlük olarak gerekli bilgilendirmeleri yapıyor ve ilgili bir arkadaş. Sıfır bir hesabın bile bu ilgisine gösterdiği etkileşim güzel bir şekilde artmaya devam ediyor.
nub910 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmaya başladık kendileri güvenilir ve dürüst birisi. Herkese Tavsiye ediyorum
gunesbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasla 1 aydır calısıyoruz cok efendı ve kalıtelı bır arkadas
yucelyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan iş yalımı yapılmıştır
LosangelesZenci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler ve satışlar zafer hocam, Zafer hoca ile uzun zamandır çalışıyoruz. Şuan'a herşey yolunda gitti, hiç bir sorun ile karşılaşmadık. Kendisi iş ile çok yakından ilgileniyor, ilgi ve alakalı. Günün her saati ulaşabiliyorsunuz. Buradan Teşekkürlerimi iletiyorum.
muratgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlem başlatılmıştır. Gayet ilgili 1 ay sonra görüşümü belirteceğim.
Sefikkorkmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok çalışkan başarılı bir arkadaş çok yardımcı oluyor her şeye dönüyor cevap veriyor. İşini doğru yapıyor güvenilir daha işe başlamadan parayı yolladım öyle güvenilir biri ben kefilim delikanlı bir arkadaş
recbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışılmaya başlandı , ilgili ve yardımsever bir arkadaş
batuhancinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zafer Beyden hizmet aldım ve devam ediyoruz. gerçekten işini özveri ile yapıyor. teşekkürler
WilliamzZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet hesap icin calismalara baslandi. ilgili, disiplinli harika bir arkadas calismanizi oneririm.
Grunge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalışmaya başladık.
İlgisi için teşekkürler.
Fatihh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zafer Hocam ile bugünden itibaren çalışmaya başladık 1 ay sonra geri dönüşleri tekrardan paylaşacağım..
rodokarde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmaya başladık. Hayırlısı olsun.
cakarmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zafer Hocamla uzun zaman oldu çalışıyoruz. İyi ki tanımışım diyorum. Tevkil sayfamda güzel yol katettik ve sayfa sürekli büyümeye devam ediyor. 10 k olmuş vaziyetteyim ve en önemliside çok güzel dönüşler alıyorum. Kafanızda bir sayfa var ama vaktim yok diyorsanız en güzel çözüm Zafer hocamla iletişime geçip sayfayı büyütmeye başlamak. Zaten zamanla sayfa istediğiniz büyüklüğe ulaşacaktır önemli olan ilk adımları doğru atmak. Bu sebeple ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olacaktır. Zafer Hocam da her konuda yardımcı olacak nazik ve bir hayli tecrübeli birisi. Tekrardan teşekkürler 😊
RitEmrE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlaşma sağladık inşallah iki taraf için de faydalı ve uzun süreli bir çalışma olur
DataMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile 6 aydan fazla zamandır çalışıyorum ,geri dönüşler güzel sayfa kalitesi arttı ve etkileşim ile birlikte takipçide baya bir artış oldu.Güven konusunda düşünmeden güvenebileceğiniz,çok saygılı ve sürekli ilgili bir arkadaş ve sürekli bilgilendirmeside ayrıca güzel.umarım daha uzun süre çalışırız kendisi ile.
ahmet1340 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmaya başladık umarım uzun bir süre çalışmaya devam ederiz
TUTASI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinde başarılı bir okadarda azimli bir arkadaşımızdır Zafer.. tavsiye ediyorum
gentilbay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 20 gündür çalışıyoruz gerçekten esnaf kelimesini bu günlerde unuttuğumuz halde kendisi şahsıma hatırlatmıştır. instafly üyeliğimiz olmasına rağmen kendisi ile çalışıyorum...
rodokarde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aydır çalışıyoruz. Harika bir insan tanıdım. Harika işler çıkardı.
Her işlemde sorarak hesaba giriyor, çok düzenli disiplinli çalışıyor.
Eline emeğine sağlık.
İnş uzun yıllar çalışmaya devam ederiz.
tuncaslann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendinise ilgisinden dolayı teşekkür ederim iş verilmiştir.
Grunge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlaşmamızı uzattık. Düzenli çalışmanız için teşekkür ederim. Daha da uzun süre çalışırız inşallah.
Omertrpll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık instafly hizmeti alındı şimdilik güzel gidiyor,ilgili bir arkadaş👍
ahmetsrt06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile 1 aylık çalışmamız neredeyse tamamlanmak üzere. İşini planlı olarak yapıyor. Sizi peşinden koşturmuyor. Sürekli kendisi işin peşinden koşuyor. İşlem yapmadan önce iletişim kurup bilgilendirme yapıyor. İşlemleri bitirdiğinde kısa bir özet sunuyor. Her Pazar ise o hafta yapılan toplan işlemleri belirtip geri dönüt veriyor. İşinde gayet ilgili. Böyle bir hizmete ihtiyacı olanlar çalışabilirler. Teşekkürler.
ayyildiz1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir aylık çalışma başlatıldı. Hayırlı olsun.
nurbanu210 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zafer beyle 2 hafta oldu çalışmaya başlayalı.çok ilgili ve saygılı bir insan .herkese tavsiye ediyorum
ebubekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işini çok güzel yapıyor ve düzenli bir şekilde bilgilendirme yapıyor. Verilen hizmetten çok memnunum. Sürekli çalışmayı düşünüyorum.
INSTAUZMANIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pek çok hesap için çalışma yaptık. Geri dönüşler çok iyi, özenli ve disiplinli çalışan bir arkadaş. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.
cmaffiliate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık anlaşma sağlandı. Çalışmalara başladık.