Türkiyenin en berbat mimari yapılarından biriydi. Hem belediye hem de iktidar akpde olduğu halde otogarın rezillikleri çok büyük bir ayıptır. Temzilenmesi düzenlenmesi çok önemli. Bir de güvenlik. sdaece yapmak değil yaşatmak korumak bakım ve güvenlik çok önemli.
istanbul ve ankara belediyelerinin kaybedileceği çoktan belliydi. Aslında iyi de oldu. Akp içindeki birçok yanlış kişi ve yanlış iş maalesef korundu ve üstü örtüldü.
Ben feto ile dersane meselesi çıkınca akpyi desteklemeye başladım. Daha önce 10 yıl kadar oy vermeye bile gitmedim. Akp kendi içind etemizliği maalesef yapamıyor.
Temizlik konusunda tek ve en iyi örnek devlet bahçeli. 20 yıl önce mhp deyince mafya çek senet kabadayılar akla geliyordu. Bahçeli teşkilatta ne kadar pislik varsa kovdu. Ben bunu ilk olarak çaycumalı bir mhpliden duymuştum, kendisini ankara'da gene merkezden kovmuş. Bu ülkücü geçinen arkadaş namussuzun alçağın tekiydi. Sosyal medyada bakınca dürüst vatansever beyefendi pozu veriyor. halbuki çakalın önde gideni.
Aynı temizliğin akpde de yapılması şart. Yoksa bu sirke bu küpü kırar geçirir. Ankara ve istanbul kaybedileceği çok önceden belliydi. Böyle devam eder.