muraatydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ailenize geçmiş olsun, umarım negatiftir
Allah razı olsun teşekkür ederim, inşaAllah

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sigara içenler de pozitif çıkıp ölüm oranı içmeyenlere bakarak daha azmış. Geçen doktorlar bunu dedi. Patronum sen sigara içiyor musun dedi? Evet dedim Ver bi çöp sigaraya başlıyorum dedi. Kısacası sigara covid ölümüne engel oluyormuş.
Benim gördüğüm duyduğum kadarıyla tam tersi hocam.

karagecili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu okurken elimdeki sigaraya baktım,uzun bir duman aldım ve söndürdüm.
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.
Hocam bırakın sağlıktan önemli değil bunun bilincinde içiyoruz çoğumuz ancak başa gelmeye başlayınca insana tak ediyor. Teşekkür ederim.

ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size verilen ilaç sıtma ilacı, sakın test çıkmadan kullanmayın. Banada aynısını yaptılar 5 gün ilacı kullandım sonra test negatif çıktı. Boştan yere sıtma ilacını kullandım. 1 ay sonra bu sefer korona pozitif çıktı doktor önceden bu ilacı kullandığımdan dolayı tekrar veremedi. 1 hafta sonra kötü olunca doktor mecburen verdi ama aynı ilacı ikinci kez kullanınca çok kötü yaptı yaptı. Yani test çıkmadan o ilacı kullanmayın. Uzun uzun yazmayacağım detayları alttaki makalemden okuyabilirsiniz. İnşallah aile bireyiniz hemen atlatır, sizin sonucunuzda negatif çıkar.

https://www.r10.net/off-topic/247504...-hakkinda.html
Bende bir kaç arkadaşa sordum ama iç mutlaka zararı olmaz dediler şuan kafam karıştı, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

selimrio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok geçmiş olsun, pozitif çıkarsa eğer inşallah ayakta atlatırsınız.

yalnız ben sigaranın vücutta koronanın da tutunmayı sevdiği ace2 proteinlerini arttırdığını, bu sebeple sigara içenleri normal insanlardan daha çok etkilediğini biliyorum. Hatta buna bağlı ciğer hastalıkları daha fazla olduğundan ölüm sonucu daha da artıyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun, bende sigaranın tetiklediğini duydum bakalım ne olacak.