İlk ve Orta eğitimler için interneti operatorler ücretsiz sağlıyor diye biliyorum. 5 er 10 ar birşeyler ateşliyorlar galiba. geriye kalan bir bilgisayar en kötü bir tablet temin etmek. tabi geliri iyi olanlar her daim bir adım önde olacak orası ayrı. asıl sıkıntı yüksek öğrenimde. her okul dersleri slayttan işliyor sanıyor twitter medyası. gitseydiniz de slayt okuyacaktınız diyorlar. bilmiyolar ki üniversitede bir öğrencinin arkadaşlarından yiyeceği en ufak bir kazık yüz bin slaytlık eğitime bedel oluyor. ayrıca mühendislik tıp gibi teknik bilimlerin uygulamalı dersleri de cabası. ama yapacak bir şey yok açsan bi dert açmasan bir dert devlete tek suç atabileceğim husus pandemi dönemindeki iki yüzlü politika olabilir onun haricinde eğitimle ilgili şuanlık atılan adım yerinde BENCE.
Twitter medyası zorunluluk ve gönüllülük nedir cidden bilmiyor. 2 ay önce üni sınavı ertelensin diyen kitle şimdi okullara yerleşti okullar açılsın diyor. Kyk yurtlarında 1 kez bile kalmış bir insan üniversitelerin açılmasındaki büyük tehdidi görebilir