daha önce mardin midyesi yemedim. aklıma şu geliyor mardin de deniz yok. bu midye nasıl mardinlilerin oluyor anlamış değilim. kendimi bildim bileli izmir midyenin başkenti olarak bilinir.
hepte orda yerim . bu konu da açıklarsanız sevinirim.
birde 30 günlük midye nasıl olacak merakla bekliyorum bir midye bağımlısı olarak ilk olarak tatmak isterim.
İzmir midyesi olarak yediğiniz midyenin hepsi kadifekale de yapılmaktadır, üretim yerlerini görseniz tiksinirsiniz bundan kesinlikle eminim.
Biz biraz da olsa temiz bir ortam sunup aynı kıvamda bir midye ürettiriyoruz şuan da sadece yurtdışına midye dolma gönderiyoruz, 30 günlük midye olayına gelirsem sıcaklık yada soğukluk fark etmez 2 dk ısıtmanız yeterli taptaze midye olarak yiyebileceksiniz, konusunu açacağım merak etmeyin, çok ciddi emekler harcıyoruz. forumda satılan midyelerde kadifekale kimse de aksini iddaa edemez ürettikleri midyeyi dün gördüm kadifekale de

Şunu da dipnot olarak geçeyim geçen gün İstanbul'da çok meşhur Ahmet Usta midyesi yedim affedersiniz de ben yerken tiksindim insanlarımız midye olsunda ne olursa olsun modunda midyelerdeki draganalar olsun tadı olsun berbat ötesi, haklılar çünkü kimse midye etinin tadını önemsemiyor basmışlar kara biberi yeni baharı midyeci lüx ahmet usta beyler böyle adamlar ünlü oluyor