cümleten iyi forumlar,
bazılarımız belki hatırlayacaktır, arada bir site açıp batırmayı çok seviyorum ve hepsinden önemlisi bunu yaparken tecrübelerimi paylaşmayı.
bir 4 senedir site/proje batırmamışım, içimde biraz eksiklik oluşmaya başladı ^^
ve şu pandemi sebebiyle, işletmelerimin kapalı kalmasından dolayı oluşan boşlukta bir site daha açmak istedim.
wordpress blog sitesi ve fikirlerinizi almak istiyorum. özellikle bilir kişilerden.
çok, çok güzel bir domainim var. 4 karakterli ve anlamlı.
blog sitesi kuracağım, hazır özgün makaleler alıp bunları bombalayacağım. bütçem 1000 TL diyebiliriz.
şimdi bu makaleleri alıp düzenli olarak günde 4'er 5'er atayım diyorum. burada bir sıkıntı var mı?
bir diğer mevzu wordpress'te optimizasyon için olmazsa olmaz eklentiler nelerdir?
ve ben internet alemine girdim gireli BACKLINK satışı var ama benim zamanımda da iyisini bulmak zordu, şimdi ise daha zordur diye düşünüyorum.
tavsiye edebileceğiniz paketler var mıdır forumda, varsa link ekleyin lütfen. (ucuz yollu olursa sevinirim)
bu konuda fikir fırtınası yapabilirsek şahane olur.
bu arada bkz projeler: Yemek Tarifi Sitesi Açıyoruz [Bütçe Üst Limiti Yok] [Aşama Aşama] [Sürekli Güncel] Güreşe Doymuyorum! Batırmalık Yeni Bir Proje Daha [Oyun Forumu Açıyoruz]