Merhabalar arkadaşlar midye zamanımız geldi
@GrafikLazim; sağolsun yardımcı oluyor. forumda satan varsa farklı tatlar tatmak isterim. yoksa
@GrafikLazim; hocam senden ricam 5 kilo alacağım yine musait olurmusun bilmiyorum. alacak arkadaşlar varsa toplu olarak uygun fiyata alabiliriz diye düşünüyorum. daha önceki aldığım yerdeli midyenin resmi o arkadaşı bulamadım burdaysa konu altına yazarsa sevinirim.
Takipteyim, varsa eğer banada özelden yazabilirse memnun olurum.
Vla varsa satan bana da ulaşabilirmi
Konuyu baltalamayalım uygun çift etli varsa satan öm alalım
Şuanlık konuyu takipte kalayım
Bilen var ise bize yardımcı olursa sevinirim. Toplu alım yapılabilir.
Evet hocam aynı fikirdeyim.
il dışından alırsak bozulur vs olurmu ben de takipteyim
hayır hocam bozulma olmaz otobüsle geliyor bulduğunuz yere göre maksimum 1 günde gelir zaten taze yapılıp direk otobüse veriliyor.
@GrafikLazim; bak şurda en az 30 kilo yakın alan var ona göre
Ankara'ya varsa gönderen adrese bende şöyle güzel bir midye arıyorum. Express kargo falan Allah ne verdiyse fark etmez 😂
Gece gece konuya bak

Korona da bitmedi ki şöyle rahat rahat çıkalım yiyelim her canımız çektiğinde. Neyse bakalım konu takip. Belki kısmet buradadır
Bende takipteyim
İstanbul avrupa yakası alıcak arkadaşlar var ise katılabilirim malum otogar teslim benim için sıkıntı h.içi çalıştığımızdan dolayı yinede orta yol bulunulur diye düşünüyorum
Başlamak istemiyorum eğer sipariş verirsem sonu gelmez ve sürekli istemek zorunda kalırım.Bu yüzden canım istediğinde pendik ' e gidiyorum. Ne yapayım yoksa çok kilo alırım
Şöyle vakumlu falan Adana'ya kadar gönderecek birini bulaydım iyiydi :P
@SYSVERI; işte o mükemmel midyeci buldum