uydunet ve superonline harici fıs
eşim evlenmeden önce bostancıdaydı 8 sene önce bile mükemmel hız vardı fakat lokasyonumda yok .
Bende 2 saat önce Türk Telekom başvurdum.
Max 16 MBPS Her şey dahil 99 TL
Aşırı pahalı alt yapıdan dolayı seve seve imzalattılar anlaşmayı.
alt yapı aynı fakat hız farklı oluyor
Problem sizin alt yapınızda hocam
Modeme kadar 35 geliyor diyor müşteri hizmetleri. mesele onların sitesinden sorgulatınca değil bağımsız speed test sitelerinden sorgulatınca oluyor
A veya B olsun fark etmez. Hepsinin altyapısı Türk Telekom. Bölgenizde sorun varsa firma değişimi işe yaramayacaktır.
Uygun lokasyondaysanız Uydunet'i önerebilirim.
Sorun bölgemde değil ne yazık ki firmada. bölgemde olsa komşum aynı hızı alabilirken ben niye düşük alıyorum. müşteri hizmetleri bilgisiz kalitesiz, adam bana açık açık yazmış başka speed testler bizi bağlamaz diye.
Bende Türknet kullanıyorum. 35Mbps verdiklerini iddaa ediyorlar fakat videoları donarak izliyorum. Bende farklı marka arayış içerisindeyim.
konuyu takip ederseniz 1 hafta içerisinde yorum yapacağım netspeed için
TürkNet kullanıcısı olarak internet hızı problemleriniz için TurkNet'e ne kadar destek talebi açarsanız açın hiçbir şekilde probleminiz çözülmeyecektir. Ya bekleyeceksiniz uzun süre sonra kendiliğinden düzelecek veya
https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ adresinden şikayet bırakacaksınız. Benim yaptığım beklemek idi. 75MBPS için para verip altyapım da desteklemesine rağmen bana 50MBPS hız veriyorlardı neymiş altyapım maksimum bu kadar destekliyormuş. Kendilerine öncesinde 75MBPS hız geldiğinin kanıtlarını kaç defa atmama rağmen sonrasında bana iç hattınızda sıkıntı var dilerseniz 99₺ karşılığında teknik destek ekibimizi kontroller için gönderebiliriz diye yanıt atmaya başladılar. Halbuki 2 ay öncesinde iç hattı iptal edip 3 metre yakınımdaki ankastre kutusuna dıştan direkt bağlamıştık. Sonuç olarak TurkNet ile hız problemi yaşarsanız hiç destek talebi açmadan direkt olarak BTK tüketici şikayet sisteminden şikayet bırakın maksimum 1 hafta internetsiz kalırsınız ama sorununuz çözülür.
kesinlikle katılıyorum destek talebiyle olmuyor ne yazık ki.
Maalesef internetler aşırı pahalı Bu internete aylık 50 TL ödüyorum.
el mahkum
Altyapı konusunu savunan arkadaşlar haklılar, reseller gibi düşünülebilirler. Lakin türknet destek, teknil bilgi vs. genel yapısı olarak tamamiyle tırt. Her zaman söylerim, internet sektörünün a101i, bimidir tırnet..
hocam Allah aşkına reseller var reseller var. şimdi benim resellerimde 100 domain var senin resellerinde 1 domain var hız aynı mı olur. son cümlenize kısmen katılıyorum.
Bende Türk Net'deydim. 2 Mbps Download alıyordum. NetSpeed'in 35 Mbps VDSL paketine geçtim ve şuan 33 Mbps Download alıyorum. Sorunsuz ve stabil çalışıyor 2 aydır internet. NetSpeed
hadi inşallah biz de o şekilde bekliyoruz.
deneyimlerimi paylaşacağım
Benim de Vodafone net sözleşmem bitmiş. 2 aydır 138 TL fatura ödettiler. Hiçbir şekilde telefon ile iptal edemedim. Güya 50 mbps imiş 10 mbps görsem şükrediyorum.
Değiştirme kararı aldım. Turkcell evde interneti aradım. 21 dakika hatta bekledim, cevap vermedi. Dedim ben bunlara internet bağlatmak için ulaşamıyorum daha. Sorun yaşasak ayvayı yedik.
Turknet cazip geldi aradım bağlattım. En güzel yanı da sözleşme yapmamaları. Siz netspeede geçin, memnun kalırsanız, ben de sorun yaşarsam sizin yorumunuza göre ona geçerim sözleşme yok ne de olsa.
Kullanım sonrası yorum yaparsanız beni de etiketler Deniz memnun olurum. Vaadettikleri hız çok iyiymiş.
deneyimlerimi yazacağım hocam.