Bende ölüdenize geçecektim konu bile açmıştım burada orada olan varsa takılırız diye. Arkadaş söylemesse valla direk gidiyordum. Herşeyi iptal ediyorum şuanda, ama yapılan çok büyük yanlış bakan çıkıp halka nutuk atıyor, bu durumlarda oteller denetlenmiyor, sonra vatandaş empati yapacak. Halkını düşünmeyen devleti halk hiç düşünmemeli..
Otelde ateş ölçmek çözüm değil, ateş nadir insanda oluyo başlarda eklem ağrısı ve baş ağrısıyla geliyormuş %80 kesime.
Hocam merkez bankasının tüm dövizlerini sattılar. Şu anda turizmden gelecek paraya büyük ihtiyaç duyuyor hükümet. O yüzden saklanıyor vaka sayıları. Bir oteli karantinaya alsalar tüm rezervasyonlar iptal olur biliyorlar. Sırf bunun için saklıyorlar. 1-2 milyar dolar için senin benim canımı tehlikeye atıyor bu devlet. Geçen de başka konuda da yazdım. Rus gazetelerinde yayınlandı. Rus polisi Turkiye'den tatilden dönenlere evlerine gidip ateş ölçümü ve test yapıyormuş zorunlu karantina emri veriyormuş. Karantinaya uymayanları takip edip ceza kesiyormuş.