Merhabalar .
Öncelikle kusura bakmayın profile bakarsanız uzun süredir
Forumda değildim problemler ve işlerim vardı .
Allah nasip ederse akşam eve geçince yorum atacağım
Hayatta tek birşeyden korkarım yalan ve yalan konuşan
Kendini farklı biri gibi göstermeye çalışan insanlardan
Kişiliğiniz dahi belli değilken sadece rüzgar yapmak için konu açmayın akşam gerek video gerek yazı olarak konunun aslını astarını anlatacağım ..
Saygı ve sevgilerimle
Sana bu mesajımla son cevabımı vermiş olacağım, konuya da bir daha dönüp bakmayacağım zaten.
1 )
Kişiliğin dahi belli değilken nasıl bir cümle? Benim kişiliğimden nasıl bir şüphen var? Senin kişiliğine bir cümle söylemedim. Fevri olarak konuşuyorsun, düşünerek yaz.
2 )
Forumdan online kamyonet kiralamadık. Foruma giriş yapmaman, bu konunun alakası yok. Telefona cevap verebilir, bu adam beni aramış kamyonet ayarladığını söylemiş işimin olduğunu belirtip ileri tarihe alalım
diyebilirdin.
3 ) Kendimi farklı bir insan gibi gösterme çabası içerisine girmedim. Forumda hiç bir zaman ben şunu yaptım, şuraya şu yardımı gerçekleştirdim demedim.
4 ) Rüzgar yapmak içinde konu açmadım, yaptığınız rüzgarda beni de savurdunuz bunu belirttim.
5 ) Ben yardım etmek için kamyon ayarlamışım, seni aramışım iplememişsin, yükleyeceğin videodan bize ne?
Bu saatten sonra yazacağınız cevapta, ekleyeceğiniz video'da zerre miktar umurumda değil.