zahmet edip değerli bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim, skillshare acc. nedir bilmiyorum ama kendimiz üyelik açıp videoları izliyebiliyomuyuz birde türkçe kaynak varmı, türkçe kaynak yoksa videoları iizleyip aynısınımı yapmöak lazım öğrenebilmek için
Türkçe kaynaklar illa ki vardır ama tavsiye etmiyorum çünkü video sürelerini 10 dakikaya çıkarmak için geveleyip 2 dakikalık işi 10 dakikada gösterebiliyorlar tabii işini hakkıyla yapanları dışında tutuyorum ama skillshare eğitim videolarının yayınlandığı bir platform udemy gibi forumda çok uygun fiyata 1 aylık üyelik satanlar var üyelik alıp photoshop kategorisinde bulunan dersleri izleyebilirsiniz anlatımı anlamanıza gerek yok ne yapıyorsa yapsanız eliniz alışır işleyişi ve araçları anlamış olursunuz şahsen 13 yaşındayken bu şekilde öğrendim Türkçe eğitimlere bulaşmadan skillshare veya youtubeda ders veren yabancı hocaları izlemenizi tavsiye ederim kısa ve net bilgiler orada var 10 dakika video izleyebilirim derseniz Türkçe derslere de bakabilirsiniz.