Fiyatta pazarlık için birçok arkadaş yazdı madem öyle herkes bütçesine göre teklif verebilsin diye satış açık arttırmaya çevrilmiştir.

Açık arttırma linki: https://www.r10.net/site-satisi/2499...n-gidiyor.html

Site adresi: Pm isteyin.
Site için istenen fiyat : 25.000 TL + 5.000 TL Adsense Hesabı (Fiyatta değişiklik hakkım saklıdır)
Sitenin aylık getirisi: 100-135 $ (900-1000 TL)
Site dili: Türkçe
Sitenin açılış tarihi: 27.12.2019
Domain bitiş tarihi: 27.12.2020
Hosting dahil midir: Evet
Kategori, sitenin içeriği nedir: Mobil Operatör Kampanyaları
Günlük hit sayısı: 800-1200
Ziyaretçi kaynağı: %100 Organik Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Notlar:
*Site şu an 800-1000 aralığında günlük hit almaktadır daha önce adsense onayı için beklediğim zamanda 3000-3500 hitleri görmüştür aynı sektörde başka bir sitemde bu hitlerle 4500-5000 tl aylık getirisi vardı kanıt sunabilirim istenirse.
*Şu anki mevcut geliri koruyabilmeniz için ayda sadece birkaç içerik girmeniz yeterli olacaktır.
*Siteye 2 aydır içerik girilmemiştir en son içerik 6 temmuz 2020'de girilmiştir.
*Site için daha önce tanıtım yazısı ve backlink çalışmaları yapılmıştır.
*Sitede ilgisizlikten dolayı analystic ekli değildir google search console ve adsense raporları mevcuttur tüm detayları görebilmeniz için bu ikisi yeterli olacaktır.
*Siteyi alan arkadaşa bu sektörün tüm inceliklerini anlatacağım dilerse sıfırdan site açıp bu seviyelere getirebilecek.
*İçinde 400 dolar bulunan piyasa değeri 5 000 tl olan USA adsense hesabı açık arttırmaya dahildir teklif verirken ona göre düşünün.
*Daha önce bu seviyelerde çok site sattım trade geçmişimden hepsini görebilirsiniz.
*Site sattığım kişilerle hala görüşmeye devam ediyorum sattım oldu bitti yok 7/24 destek için beni rahatsız edebilirler.

Bu siteyi ayda 3-5 bin tl kazanç vaatleriyle satılan e ticaret, smm vb sitelerle karıştırmayınız adsense demek temiz ve düzenli gelir demektir. İnsanlarla uğraşmazsınız, kimseye birşey satmanız gerekmez ve müşteri kavramı yoktur ayda 3-5 neyse içeriğinizi girer gelirinize bakarsınız.

RAPORLAR

Son 3 aylık Google Search Console

*Site 28 Mayıs'ta ilk adsense onayını almıştı o tarihten sonraki tüm gelir durumu

Site dışı iletişim:
Whatsapp: http://wa.me/05434155568