konuralppolat2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ha bu arada belirtmekte fayda var 14-15 yaşındaki hiçbir çocuk eş anlamlı kelimelerden, kana kana su içmekten bir haber değil. Hepsi ne anlamda kullanıldığını gayet iyi biliyor. Zaten bunların anlamlarını bilmiyorsa, sıkıntı eğitim sistemindedir reform şarttır Boş boş duyar kasmanın bir anlamıda yok.
15 yaş peygramberimizin zamanlarında çok büyük yaştı yalnız hocam. bu cümleniz şu an 15 yaşındaki çocuklara hakaret değil mi? ben o yaşlarda liseye giderken hüsni talil'lerden tutun, her şeye kadar biliyordum. Hatta sevgilim vardı bak o aklıma geldi, misler gibi de takılıyordum olgun bir akılla. Az önce baktım napıyor acaba diye, NY'da bir inşaat firmasında mimarmış. Hazır aklıma gelmişken bir olta atayım bakalım, belki düşer.

Neyse bence gayet anlayabileceği bir yaş. Yüce peygamberimiz ise hz aişe ile evlendiği zaman yaşının 9 olduğu söyleniyor kaynakların %70'i tarafından, kalan %25'i yasal evlilik yaşı olan 15 diyor kalanları da 18. Yani, şu cümleniz peygambere, allah'a hakaret değil midir? Ne yani, Hz. Aişe'nin aklı yerinde değil miydi yüce peygamberimiz ile evlenirken? Tövbe bismillah.