Acil bir işim olması dolayısıyla iş ilanı açtım pm atan herkese iş durumunu ve fiyatını yazıp gönderdim uygun olması durumunda whatsaptan yazmasını istedim.
İşim acele yetiştirmeye çalışıyorum deyim yerindeyse başımı kaşıyacak vaktim yok.
Whatsaptan yazan bir arkadaş ben şöyle düşündüm 1diye fiyat veriyor. Üstelik konuda iş acil hemen başlamayacak arkadaşlar yazmasın dedim.
Düzgün bir dille fiyatın olmayacağını belirttim. Pm üzerindende gönderdiğim mesajda ödeme günüde belirtmişim. Arkadaş bu sefer de şu kadar duzenlemede alsam dıyor. Okumamış bile pmyi. Oku uygunsa yaz. Neyse diyorum şarjım az zaten diyor e arkadaş hemen başlamaycaksan zaten niye yazıyorsun yetişmesi gereken adet sayısını soyluyorum onda da pazarlık yapıyor ve iş gerçekten acilmiş diyor yok babamın hayrına acil yazdım. Neyse dedim çalışmak istemediğimi belirttim fiyat konusunda pazarlık olsun diye ayzdfım çalışalım dıyor acıkca yenıden belırttım bu sefer de bır bayan arkadasına kendıde olabılır emın olmayız malum yazmıs aga sen benım numaramı benden ızınsız nıye dagıtıyon

zaman çalmak için var ya yemın edıyorum zaman calmak ıcın var delircem artık sizce ben mi agresifim bu çocukta mı bır sıkıntı var