Alpdagtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yanlış bir düşünce 1999 da Yahoo vardı sektörde Google yoktu şimdi devir Google den yana dönmekte iyi kaliteli hizmet verirsen neden tercih edilmiyesin ki sektörde bukadar köklü firmalar var ama bak yeni firmalara eski firmalardan kat kat daha iyi neden çünkü yanlışlarını görüyorlar ona göre kendilerini düzeltip hizmet veriyorlar
Haklısınız hocam yapılmayacak bir mecra değil lakin sektör okadar hızlıki yani sizce minumum 100 - 200k gibi bi yatirim yapıp üstüne minumum 200k lık reklam çıkışı yapması lazımki biryerlere gelip oh be harcadığım zaman ve emeğim karşılığını buluyor demesi lazım. Birde öte yandan o paraları harcayip hiç birşey yapıp o harcamanın üstüne cıkıp kendine kaar yapamadıktan sonra bence yazık olur hem giden paraya hem geçen zamana ben bunu kastetdim ama sağlam ekibi vardir her türlü çevirebilecek dediginiz gibi eksikleri algılayip yapacak bir şekildeysen bütcende müsaitse hiç düşünme yap ozaman ama şuan bu arkadaşın zannetmiyorum bu bütceler oldugunu o bütceleride bu iş için cıkamaz yani yaparsin hadi aslansın paşasin demek o insanı üzmek olur saygılar hocam teşekkürler o güzel yorumunuz için.