mertege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
instagram profilimizi ziyaret ederek görüntüleyebileceğiniz onlarca çalışmamıza şahit olabilirsiniz.
Paylaşımlarda göreceğiniz üzere kendi kafamıza göre değil, Üniversitemizin onayı ve kontrolleri ile etkinliklerimizi öğrenci topluluğu olarak; danışman öğretim görevlisi ve akademisyenler nezaretinde gerçekleştirmekteyiz.

yorumları geleceğini tahmin ettiğim için konuda direk istanbul içindeki aracı olan kişilerden lojistik desteği talebim de mevcut, destek olmak isteyen kişi olursa zaten bizzat taşıma esnasında o kişi de buradan teyit fotoğrafı paylaşabilir.

Diğer forum üyelerinin de aklına gelecek bu suistimal sorunu için umarım faydalı bir yanıt olmuştur.

İlginiz için teşekkür ederim.

Hocam mesajınızı düzenlemişsiniz ama ya meramımı anlamadınız yada alınganlık gösteriyosunuz. Onca şeyden sonra ben yolladım bitti günahı onun boynuna değilde takip ve teyidininde sorumluluğumuzda olduğunu öğrendim, ne güzel madem böyle güzel bir etkinlik yapıyosunuz Allah razı olsun. Ben akıl edemedim, belkide erindim yada instagram kullanmıyorum yada başka her neyse. Çok şey istemedim yada sizi itham etmedim, bir özel mesajla iletişim kursanız bilgi verseniz ki zaten mesajlaşma olacak sonuçta değil mi.
Şöyle yapsaydınız görürdünüz böyle yapsaydınız gibi muhabbetlere gerek yok hocam, iyi bir iş söz konusu iyi niyetli olmak gerek.