Enesovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende genel olarak adsense den takip ediyorum hit durumunu lakin siz yeni onaya göndermişsiniz bu yüzden gidişatı görmen açısından hitini bilmende fayda vardır diye düşünüyorum.

Aşağı yukarı 20-25 gündür copypaste yabancı içerik makale spin 3-5 görsel günde keyfime göre 3-5 post yada hiç şeklinde toplamda 500-600 e yakın pin 300k hesap görüntülemesine karşılık 30-40 seyrinde giden son 7 günlük hit durumu dün 18 ile bugünse 5 ile kapattı artmasını beklerken başa sarıyor şaka gibi.

Dolayısıyla bu durumu sende görebil ki uğraştığına değsin yada boşa kürek çekme diye düşünüyorum
Dediğiniz mantıklı fakat sitemde hala istatistikler yükselişte,pinterest analizine göre pine tıklamalar %317 artışta, kaydetmeler(hit getirir diye önemsiyorum) %1.150 artışta yani şuanda pinterest hesabım tam olarak stabil olduğunu düşünmüyorum. Temel sebebi de çoğu kişinin söylediği 1 aylık sınırı daha yeni geçtiğim için. Dediğinizi kesin uygulayacağım not ettim fakat 15-30 gün sonra daha stabil hit elde ettikten sonra yaparsam daha sağlıklı sonuç elde ederim diye planlıyorum.

Teşekür ederim