Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar dinlediğiniz yüksek seste müzik kulak iç zarlarinda bulunan kristallerde dengesizliğe sebep olmuş sanırım ensede uyuşukluk ve baş dönmesi olarak kendini gösterir eğer yoksa kulakta iltihap birikmiş ya da ensenizi sert bir yere uzun süre tutmuş, boynunuzu çok eğmiş ya da zorlamissinizdir. Bana şu an ensede uyuşma dışında ne gibi şikayetleriniz olduğunu yazarsanız daha net cevaplar verebilirim
Uyuşma dışında her hangi bir rahatsızlığım yok. Ağzımı açtığımda uyuşmayı daha çok hissediyorum. Ağız kapalı olduğunda sadece ensede hissediyorum. Ağız açık olduğunda sanki enseden yukarı doğru karıncalanma şeklinde uyuşma hissi oluyor. Biraz araştırdım. Uyuşmaların psikolojik olduğu yönünde makaleler okudum. Ama kulaklığı kullanmadan önce böyle bir rahatsızlığım yoktu.

Siz kulakta iltihap birikmiş olabilir dediniz. 1 yıl kadar önce böyle bir rahatsızlığım olmuştu. Şantiye şefliği yaptığım bir şantiyede yoğun tozdan dolayı kulağımda iltihaplanma olmuştu. İlaç kullanarak atlatmıştım. Acaba tekrar mı nüksetti?

rodokarde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Corona geçirdiniz mi ?
Şaka bi yana bir dönem sonra bu sorunun (sigara içiyormusunuz, sigaradandır) gibi soruların yerini almasını bekliyorum.
Geçmiş olsun.
Corona geçirdiğimi düşünmüyorum. Hiç test yaptırmadım.