Merhaba kolay gelsin herkese,

Toptancı sistemi uygulaması yaptırmak istiyorum.

Programda istediğim özellikler.
  • Ürün kategori özelliği
  • Ürün ekleme (isim resim açıklama gibi)
  • Ürüne bir kaç seçenek ekleme (beden boyut renk vs gibi bir kaç alan)
  • Şimdilik ürün satın alma olmayacak sadece verilen siparişlerin panelde görülmesi ve mail olarak iletilmesi yeterlidir.
  • Müşteri grupları ekleme
  • Müşteriyi eklediğimiz gruba göre farklı fiyat göstermek
Kısaca programı özetlemek gerekirse.
Ürünleri panelden ekleyeceğiz müşteri ilk girdiğinde fiyatları görmeyecek giriş yaptıktan sonra hangi gruptaysa o gruba verilmiş olan özel fiyatları görüntüleyecek.

Sipariş vermek isterse sepete ekleyip adetlerini belirleyip sipariş verecek sonrasında bize bildiirim veya mail vs. gelecek bizde sipariş durumlarını güncelleyebileceğiz. Kargoya verildi iptal edildi onaylandı ödeme bekleniyor şeklinde sipariş durumları olacak.

İlk olarak native uygulama istiyorum fakat eğer çok maliyetli olursa php olarak yaptıktan sonra web view olarak uygulama yapabiliriz fakat uygulamaların mutlaka bizim hesabımızdan apple store ve play store da yaayınlanması gerekiyor.

Çeşitli alternatiflere veya sizin çözüm ve tekliflerinize açığım.

İş biraz aciliyet gerektirdiğinden makul süre ve fiyat bilgisi veren kişiyle çalışmayı düşünüyorum.

Son olarak da programda hata güncelleme vs olduğunda bizi yarı yolda bırakmayacak biri olursa memnun olurum.

ÖNEMLİ: Uygulama apple store ve google play store da yayınlanacaktır. Yayınlanma garantili ödeme yapılacaktır. Developer hesaplarımız var fakat yayınlamayı sizin yapmanız gerekmektedir. Storelarda yayınlanmadan kesinlikle iş teslim edilmiş sayılmayacaktır.

Teşekkürler