femrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle bahsettiğiniz sistemleri kullanın. Banka vs uğraşmaya gerek yok. Size en uygun komisyonu sağlayan hangisi ise seçimi yapın. Hepsinin entegrasyonu var. Her biri sadece birer eklenti. (İyzico, Paytr, Shopier vb.)
Tamamdır, teşekkürler.

orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşterinizin kurumsal olup olmadığını bilmiyorum. Onun için net öneride bulunamam ben PayTR kullanıyorum ama forumda @Shopinext; @weepay; ve ne kadarda yıldızım barışmasada @Paywant; gibi foruma üye olan sağlayıcılar var bunların bazılarının modülleri bulunmakta araştırabilirsiniz.
Kurumsallıktan kastınızı bilmek isterim. LTD bir firma olacak ürünlerini online olarak satış yapacaklar.

korhank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 3 ay blokeli ve 0% komisyon banka ile calismayi uygun buluyorum. bankalar blokeli 0% komisyonla calisiyorlar. 2-3 ay beklemek istemiyorsaniz komisyonlu paytr en iyisi suanda.

bankalarin kendisi api olarak yardimci olmuyor ama piyasada wp pluginler var her bankayla uyumlu, ucuza satiliyor.
Bankaların hepsi mi 3 ay bloke ve %0 komisyon çalışıyor? 3 ay bloke olmayınca ise komisyon alıyor yani. Eklenti yardımıyla banka tarafı da çözülebiliyorsa öğrenmek isterim haliyle o kısmı da.

Mert.in adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin kolaylığınız mı, müşterinin cebi mi? Bu da çok önemli. PayTR ve Iyzico, eklentiyi etkinleştir ve API/Şifre gir bitti.

Ancak banka entegrasyonları biraz zahmetli. Gri'nin eklentileri var baya başarılı. Müşteriyi komisyon anlamında da bu mutlu eder.
Müşterinin cebi hangi senaryoda daha iyi olur? Hangi bankayı kullanabilirler iyi komisyon oranı ve parayı alabilme konusunda? Banka kullanınca haliyle entegrasyonun yarım saat mi süreceği ile birkaç saat mi süreceği konusunda da bilmek isterim Altından kalkamadığım bir şey de olsun istemem haliyle.

SABYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, paytr ve iyzico kullanabilirsiniz entegrasyonları çok basit size verdikleri api ve şifre girmeniz yeterli.
Çok teşekkürler yorumunuz için.