omertutasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimle nasıl konuştuğuna dikkat et murat EFENDİ.
Bana emir kipli konuşma yok terbiyeni takın bilmem ne falan. Sen bi haddini bil ilk önce.

https://prnt.sc/u9b9rq

Adamın bu yaptığını nasıl aylık 50TL ücreti ödemediğim için destekliyorsunuz? Cevap vermeyecek, mesajlarıma geri dönmeyecek, aradığımda açmayacak + üstüne telefonu kapatacak. Ve bütün bu olanları ilk ay 500 diğer ay 50 lirayı ödemediğim için mi onu haklı buluyorsunuz? Belki ücretini ödeyip destek alacağım nerden biliyorsunuz??? Adama ulaşamıyoruz ki arkadaşım! Sanki ben çingenelik mi yapmışım karşı tarafa bana illa destek ver destek ver destek ver diye??
@omertutasi; Yanlış mı hatırlıyoruz acaba. Sadece cloaker yazılımı için bir grup kurmuştunuz ve yaklaşık 15 gün sürekli sorularınız cevaplandırılmıştı. Size zahmet olacak o mesajların da ekran görüntülerini paylaşın madem. Sadece cevap alamadıklarınızı değil...

2 ay boyunca ücret ödenmediği için için hizmet alamadınız. Üstüne kötüleme amacıyla konu üstüne konu açıyorsunuz. Ve halen bunlara rağmen hizmet istiyorsunuz. Profesyonellik bu mu oluyor? Peki Whatsapp üzerinden yazarsanız iban numaramızı ileteceğim. Fakat profilimizde şikayet konusu olmasına neden olduğunuz ve konu baltaladığınız için de hakkınızda şikayet konusu açacağım.

@MuratEfendi; , @onurkaplan; @orhansinane; 'ye yorumları için teşekkür ediyorum.