o konuda birşey demiyorum hocam. Zaten elimden geldiğince düzgün yerlere yaptırmaya çalışıyorum. Ancak bu sıralar biraz rahatsız olduğu için mecbur her yere yaptırmak zorundayım. (midesinde tıkanıklık olabilir dedi veteriner.) çok şükür baya da bir düzeldi.
Kesinlikle farkındayım hocam. Bize sporda zaten herşeyden önce saygıyı öğrettiler. Büyüğümüze, küçüğümüze. Olası bir kavga durumunda inanın 25 yaşındayım. Haklısın der geçerim. Çünkü bu tarz şahıslar delikanlılık kavramını bilmiyorlar. Keza çok örneğini görüyoruz. Gençliğimin kıymetini biliyorum.
Hocam 3-4 saat kadar bekledim. Gelmedi maalesef.
Böyle insanlar olduğu sürece, bizdeki iyilikte artarak gidecektir hocam.
Düzenleme 2 :
5 Arkadaş tekrardan aynı yere gittik. 4 Köpek ile. Bunlardan 2 tanesi süs, 1 tanesi dogo, 1 tanesi pitbulldu. Büyük olanlar erkek olduğu için her yere işediler malum. Adam gık diyemedi.

O sokağa da boylu boyunca köpek maması koyduk. Yarın tekrardan kontrol edeceğim.
Allah rızası için sizde onların seviyesine düşmüşsünüz. Onlar ne kadar haksızsa sizde aynı haksızlığı yapmışsınız benim gözümde. 4 tane köpek ile gitmek ne demek hadi götürdüğünüz köpekler etrafa saldırsa özellikle pitbull denilen köpek bir çocuğa adama saldırsa öldürse vebalinden nasıl kurtulacaksınız. Kaç defa haberlerde görmediniz mi bu köpeklerin saldırdığı insanların ne hale geldiğini.