HakimOguc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle post biraz sitem üzerine olacak o yüzden kusuruma bakmayın.
Ben 24 yaşında Üniversite Mezunu askerliğini bitirmiş bir gencim ve yaklaşık 5-6 aydır işsizim babamın yanında çalışıyorum iş bulana kadar birde ara sıra r10'dan ticaret yapıyorum. Babamla beraber pazarcılık yapıyoruz işimiz yeşillik olduğu için üstümüz başımız çamur oluyor tabi. Neyse bu konularda bi sitemim yok herkes ekmeğini kazanıyor bir şekilde. Bugün öğlen yemek yemeye caddeye ineyim dedim arkamızda dönerci var normalde ama döner yiye yiye tavuk oldum nerdeyse. Dedim aşşağı caddeye ineyim de bi ayıptır söylemesi dürüm falan yiyeyim. Neyse oturdum bi lokantaya ben hani üstümüz pis ayıp olmasın diye girişteki masalara oturdum hemen pislenmesin içerisi diye terliklerim çamurdu çünkü dürüm söyledim aradan 5-6 dakika geçti. Garsonun biri geldi beyefendi girişte değilde arkadaki bahçeye alsam olur mu sizi dedi? Neden dedim. Ustalar öyle söyledi dedi. Böyle garsonda hani biraz çekiniyordu utanıyordu açıkcası geçeyim kardeşim dedim. Arkaya geçtim sonra garson dürümü getirdi. Noldu kardeşim neden öyle demiş ustalar falan dedim. Ya valla abi ben söylerken utanıyorum da hani üstünüz biraz kirli müşterilere ayıp olmasın diye falan söylemişler dedi. Ne diyeyim ki yani valla utandım bi an kendimden çıkarken hesabı ödedim içimde hala böyle bi duygu var ama tarif edemiyorum çok zoruma gitmiş galiba neyse hepinize iyi forumlar arkadaşlar belki anlatınca biraz diner dedim o yüzden başınızı ağrıttım. İyi akşamlar iyi forumlar.
Tarlada, bagda, bahcede eli camur olan, saniyede yuzu gozu yag olan, copten ekmegini cikarttigi icin kokan hic bir insandan tiksinmedim, cekinmedim. Sen kafana takma kardesim. Emekcinin kirli eli(!) plaza soytarilarina agir gelir.