Tasarım olarak da çok hoşuma gitti. Kupon ile birlikte 4800 e denk geliyor. Beni tek düşündüren apple gibi huawei de bir ekosistem oluşturmaya çalışıyor. Huawei ürünleri kullanmayan biri bu süreçten etkilenebilir mi?
Aynı özellikte farklı markaların daha iyi performans veren ürünleri var. Sizce bu ürün gerçekten bu piyasada fiyatını hakediyor mu? Çünkü indirimli fiyatı oldugunu dusunmuyorum. Şişirilmiş bir fiyatı indirmişler.
Bildiğiniz iyi veya kötü özellikleri var mı?
çok haklısın ama her gün aynı şeyi söylüyoruz. Ertesi gün yine artıyor. Sonunu alamadığımız bir artış var. Hakkımızda hayırlısı
Tasarım kasa ve ekran gerçekten çok güzel. Özellik olarak da i5.8 nesil ile kafakafaya giden işlemcisi var. Matebook 13 ün bana göre eksi yanı iki tane var. Birincisi SSD yükseltilemiyor. İkincisi Amd modelinde Ekran kartı yok. Ama bunlar oyun oynamıyorsanız sorun yaratacak şeyler değil.
D15 ve d14 serisi de güzel, onlarda da ekran kartı yok. D15 in tek ayrıcalığı iki tane ssd yatağının olması hafıza yükseltilebiliyor. Piyasaya göre bence fiyatının hakkını veren bir bilgisayar. Fiyat olarak da yükseltme yok. Teknosa gibi mağazalarda da aynı fiyat. İndirim kuponundan da yararlanırsanız teknosa gibi mağazalardan daha ucuza geliyor.