SelimD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. İlk kez başıma geldiği için tam ne yapacağımı bilemedim veya bu durumun bir çözümü varmıdır bilemedim. Mesela google ile iletişime geçerek domaini yeni aldığımı belirtmek, yada başka bir işlem beni çözüme ulaştırırmı bilemiyorum.Yalnızca aklıma şu geliyor eğer durum spam, kopya, illegal vs vs gibi bir problem ise zaten mevcut domain belki 1 senedir kullanılmıyorve bu domaini yeni aldım. Yeni alma durumunu da bir kenera bırakırsak şuan tüm içerik silinmiş ve site temiz olmasına rağmeneğer domain spam durumuna düşmüşse bile çıkmış olması gerekmez mi ? Bu tür durumlarda domain için yapılabilecek bir işlem olabiliyor mu acaba daha çok bunları merak ediyorum. Yoksa domain spama düştükten sonra çöp mü oluyor bunun geri dönüşü olmuyor mu hiç bir şekilde @hoxygen;
Google ile iletişim kuramazsın.
Google Forum buradan bazı tavsiyeler alabilirsiniz.
Spame düşen domain bir daha iflah olmaz. (Domain el değiştirince spam kalkar diye bir şey duymadım, rastlamadım.) İş görür ama yüksek performans alamazsın.
Çok kıymetli bir domain, yıllarca emek verilen, milyonların tanıdığı bir domain değilse spam=çöp (2 defa tam spam cezasından çıktığım için iyi biliyorum!)