SelimD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@hoxygen; Hocam bilginiz ve geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. index ban web üzerinde sıkça kullanıldığı için bu şekilde yanlış kullanım yapmış olabilirim. Domain regledikten sonra search console ile bağladığımda hiç içerik girmesem dahi ana dizini google indexlemesi lazım diye düşünüyorum. En azından geçmiş tecrübelerim de bu yönde. Fakat bu domaini aldıktan sonra search console ile bağlamama rağmen ve console üzerinden google gibi getir yapmama rağmen dizin eklenmesi başarılı gözükmesine rağmen dizine ne yazık ki eklemiyor. Bunu 3 gündür takip ediyorum. Bu arada google gibi getir işlemini manuel yaptığım için 24 saat içerisinde en kötü ihtimalle ana dizini eklemesi gerek diye düşünüyorum. (NOT: Bu arada tahmini bir gün söyledim ancak zaman hızlı geçiyor ilgili domaini alalı 2 hafta olmuş.)

Bu bahsettiğim hususu henüz 2 - 3 gün önce almış olduğum ve hiçbir şey kurmamış olduğum domainde denediğimde de sonuc tamda anlattığım gibi çıktı. Örnek olarak : site:bilgelikyolu.com olarak verebilirim. Bu domaini alalı henüz 2 gün olmuş durumda ancak ana dizini indexledi google. fakat ilk önce yapım aşamasında sayfasında durmasına rağmen index almayan site:avsakiralikev.com adresine daha sonra wordpress kurdum. robots.txt ve sitemap ekledim. manuel olarak google gibi getir yaptım. Sezgilerim bu işte bir aksilik olduğunu söylüyor maalesef. 3 gündür de deindexed araştırması yapıyorum fakat maalesef kayda değer bir işlem yapamadım.
Şayet dediğin gibi bir durum varsa zaten çöp domain.
Kişisel tavsiyem; 1-2 saat arayla resimli videolu, 500 kelime üstü güzel içeriklerle beslemen. İçerikleri ekledikten sonra search console üzerinden bir kez google gibi getir yapman.
Bir iki gün daha sabret index almaya başlayınca aynı şekilde devam etmelisin içerik eklemeye. Kopya olmadan kendi kelimelerin ve kategorilerinle alakalı olsun ...

Bunun dışında zaten yapacak bir şey yok. Sağlık olsun dersin yeni bir domaine geçersin.

Kolay gelsin