CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saygısızlık yaptığım yok o gereksiz yakıştırmanı sana iade ediyorum. buradaki herkes sitelerinden ekmek yiyor. senin bilerek ya da bilmeyerek yapacağın bir yanlış bir kişinin emeklerine büyük zarar verebilir.ben zaten senden cevap beklediğim için değil forum ahalisi bir şeyleri görsün diye üsteledim. yoksa r10 yaşıma baksana sence bu diyaloglara ilk kez mi giriyorumdur ?
Olabilir, insanlık halidir. Muhtemelen arkadaşın içeriğini ilk başta yanlış okudum, sizin bildiriminizden sonra düzelttim. Hiç birimiz dört dörtlük değiliz. Sizin tüm mesajlarınız, tüm yorumlarınız doğrudur diye bir kural da yok. Sizin de aynı şekilde dalgınlığınıza gelebilir, herhangi bir konuda herhangi bir kişiye yanlış bir bilgi verebilirsiniz. O an kafanız dalgındır, bir şey olmuştur.Bu durumu uzatmanın şu an ne size, ne de bana bir faydası var. Bugüne kadar yüzlerce mesaj atmışsınızdır, doğrunuz da vardır, yanlışını zda. Ki dört dörtlük bir insan olsanız zaten geçmiş yıllarda ban yemezdiniz, ben de aynı şekilde... Hatalarımız elbette olmuştur, olacaktır. Bunu uzatmanın ne size, ne de bana bir faydası var.