Boşa panik yaptığınız düşüncesindeyim. Özellikle index ban kavramını ben ilk defa sizden duydum!
Pek çok site index alma problemi yaşıyor son zamanlarda. Gördüğüm kadarıyla bugün 1 içerik girmişsiniz.
Search Console üzerinden içeriğinizi google gibi getir yaptığınızı düşünüyorum.
Bugün bir kaç, yarın bir kaç içerik girip devam edin. Geç olsada alacaktır index.
Boşuna evham yapmayın içeriklerinize odaklanıp devam edin derim.
Kolay gelsin.
@hoxygen; Hocam bilginiz ve geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. index ban web üzerinde sıkça kullanıldığı için bu şekilde yanlış kullanım yapmış olabilirim. Domain regledikten sonra search console ile bağladığımda hiç içerik girmesem dahi ana dizini google indexlemesi lazım diye düşünüyorum. En azından geçmiş tecrübelerim de bu yönde. Fakat bu domaini aldıktan sonra search console ile bağlamama ve console üzerinden google gibi getir yapmama rağmen dizin eklenmesi başarılı gözüksede dizine ne yazık ki eklemiyor. Bunu 3 gündür takip ediyorum. Bu arada google gibi getir işlemini manuel yaptığım için 24 saat içerisinde en kötü ihtimalle ana dizini eklemesi gerek diye düşünüyorum. (NOT: Bu arada tahmini bir gün söyledim ancak zaman hızlı geçiyor ilgili domaini alalı 2 hafta olmuş.)
Bu bahsettiğim hususu henüz 2 - 3 gün önce almış olduğum ve hiçbir şey kurmamış olduğum domainde denediğimde de sonuc tamda anlattığım gibi çıktı. Örnek olarak : site:bilgelikyolu.com olarak verebilirim. Bu domaini alalı henüz 2 gün olmuş durumda ancak ana dizini indexledi google. Fakat site:avsakiralikev.com adresi ilk önce yapım aşaması sayfasında durdu 1 hafta kadar olmuştur. İndex almadığını görünce daha sonra wordpress kurdum. robots.txt ve sitemap ekledim. manuel olarak google gibi getir yaptım. Amacım alt kategorilerin index alması değil şuanda tabiki ancak ana dizinin dahi eklenmemesi durumu mevcut ve sezgilerim bu işte bir aksilik olduğunu söylüyor maalesef. 3 gündür de deindexed ve spam araştırması yapıyorum fakat maalesef kayda değer bir işlem yapamadım.