Merhaba, arkadaşlar çok dua etmiştim böyle bir konu açmamak için, fakat ALLAH ne derse odur.
Komşumuz, dün corona testi pozitif çıktı ve bunada ben baktım, çok kötü bir durum bir anda acaba pozitifmiydi kötü olan negatifmiydi diye 10 sn öyle telefona baktım o şok etkisi *anlık* olarak geçsede halen dünü atlatamıyorum.
Bize gelip giden bir kadın annemin arkadaşı karşı komşumuz zaten korktuğum başıma geldi zamanında annem ameliyat olduğunda yanında olduğundan dolayı pek fazla bir müdahalede bulunamadım komşumuza, yanlış anlaşılır diye fakat komşudada olmasaydı bile illaki bu bize gelicekti (toplum için söylüyorum) sokağa çıkma yasağı sonlandıktan sonra herkes saldı ilk günkü gibi değil, maskesiz gezenlermi dersin ne dersen var.
Annem ile aynı sofrada yemek yiyen insan ve aynı nargileyi tutuğum insan corona!
Bugün aile hekimimiz aradı annemi komşunuzda corona var listede çıkmışsınız nasılsınız nasıl hissediyorsunuz diye, annemde kendinde aslım olduğunu söylemiş evde test yaptırmak için ekip yönlendirmişler.
Fakat, corona olan komşumuzda herhangi bir semptom göstermedi, bir kaç ntv habeleri izleyip, okudum semptom göstermeyen kişilerin bulaşma riskinin çok çok düşük olduğunu söylüyor.
O telefonda testin pozitif olduğunu gördüğüm şoku halen atlatamadım
Annem 54 yaşında, doğmadan önce felçlilik geçirmiş sürekli bir hastalığı oluyor, hep bir korku içerisinde yaşıyordum zaten dahada baş edilemez duruma yükseldi.
Gün gün buraya blog tarzında yazılar yazıp düzenleme yapmaya çalışacağım Allah ömür verir ise iyi formlar.
Edit;
10.09.2020
Merhaba, arkadaşlar pozitif olduğunda kadın ile aynı evde ablamda vardı ablam ve eniştem test yaptırdı, ve sonucu negatif çok sevindim

Fakat annemin omuz ağrısı ağrısı var Gebze'de oturuyorum. 184'ü aradım numara verdi onu aradım açmadı aile ocağı 2 farklı numara verdi ulaşamıyorum.
İletişim kaybı çok fazla, evde test yaptırımlasını rica edemiyorum bile yanıt veren yok.