Siz böyle yazınca aklıma geldi. Farklı bir forumda denk geldiğim 12 yaşında bir kardeşimiz internet sitesi açma, yayınlama vb. konularda benden yardım istemişti ben de kendisine elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı oldum. Hostingi nereden alayım domaini nereden bulurum derken bana sürekli n**l temaları, ücretsiz hosting ve domain servislerini atıp buraların nasıl olduğunu, Adsense, reklam, para kazanma gibi şeyler soruyordu. En başından kestim eğer cebinde hosting domain alacak 100 liran bile yoksa bu işe girme dedim bu sefer de kötü biz olduk Üstelik reseller paketimden 1 yıllık ücretsiz hosting de sağladım hevesi kırılmasın diye. Vakti zamanında büyüklerimiz bize yardımcı oldular biz böyle gördük sıra bizde yardımcı olalım dedik. Sonra vay efendim bir de para mı verecekmiş, para vermeden de olurmuş, önemli olan ilgilenmesiymiş vs. vs. Buyur dedim 2 gün sonra ücretsiz hosting seni kapı dışarı eder, kullandığın n**l tema babalar gibi indexini basar verilerini çeker tekrar görüşürüz dedim.

İnternette bedava bilgiye bedava ürüne alışmışlar bedava ile bir şeyler yapabileceklerini sanıyorlar. İnsanlara iyilik de yaramıyor hocam