Davet kodumdan abone olmasa da öneriyorum ne alaka? Hatta söyleyeyim siteye girince size kenardan Türknetin kendi davet kodu da çıkar onunla da abone olabilirsiniz.
Ben Türk Telekom kullanıyordum 24 mbps idi paket ama aldığım hız 8-12 civarıydı hep. Taahhüt bitmeye yakın nedense hızım arttı (!). Paketin fiyatı da 70 tl den 110 tl ye çıktı. Türknete geçtim hem daha ucuz hem taahhüt ettikleri hızı veriyorlar. Türk Telekom aynı altyapı olmasına rağmen ve ana sağlayıcı olmasına rağmen 24 mbps hız bile vermiyordu. Türk Telekomda çoğu kişi taahhüt ettiği hızı vermemesinden şikayetçi. 6 yıl Türk Telekom kullandım her seferinde hız düşüklüğünden destek kaydı açıyordum. 1 hafta sonra eski haline dönüyordu yavaşlıyordu. Taahhüt bitmesine 15 gün kala hızım nedense sabitlendi 24 te. Müşteriyi kaçırmamak için olsa gerek.
bulunduğunuz yerde turknet altyapısı olmadan yani ttnetin altyapısını kullanmalarına rağmen sorun yaşamıyorsanız bu biraz yazı tura. turknetin kendi altyapısını kullanıyorsanız normal. ben de kendi başımdan geçeni aktardım.