ryse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yaşta araç bakıyorsanız manuel olması daha iyi olur . Masraf açabilir .
manuel daha uygun ve daha uzun ömürlü sanırım çok kişi manuel öneriyor fakat otomatik araba dışında araba kullanamıyorum engelliyim.

qktq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu fiyata bir üst kasasını alabilirsin. Aracın motoruna bakmadan fotoğraftan birşey anlaşılmaz. WD-40 ya da balata spreyini basıp temizliyorlar motor parlıyor. Motorun parlaması önemli değil içi önemli.
otomobillerden anlamadığım için hiç böyle birşey düşünemedim km'sini düşürebildiklerini biliyorum ama diğer konularda da hile yapılırsa cidden elimde kalır araba çok iyi karar vermek gerekiyor ve anlayan biriyle almak şart.

Warfley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam otomatik olması çok büyük bir sıkıntıdır.
senin bakabiliceğin şeyler aracın şasesine bak fabrikadan çıktığı gibimi yazılmış yoksa el ilemi o önemli

aracın altına baktır kaynak v.b bir durum varmı diye aracın kapılarını elinle yokla göz ile de kontrolünü yap kaynak izi varmı veya puntolar da oynama varmı. punto ve çizgiler düzensizse araba kesilmiş olabilir.

ama sana tavsiyem bu tarz arabalar sorun çıkartır otomatik olduğu ve eski model olduğu için ayrıca 297 bin araç.
aynı fiyatlara manuel araç bakmanı öneririm

edit aracı boş bir yolda zorla yürüyenine bak eski araçlar da bu önemlidir vites geçişleri nasıl v.b

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50900950/detay ayrıca şu tarz arabalara da yönelebilirsin.
şasesine dediğiniz gibi kontrol ederim araç alabilrsem
eski araçları almadan daha dikkatli olmak gerekiyor bunun farkındayım inşallah sorunla karşılaşmam
evet uzun boş yolda biraz hız şart ama bu arabalarda sorunsuz denk gelmesi ve sahibinin yaklaşımı için bu görüşmeleri kabul etmesi için gitmeden söylememde fayda var.
linkteki araba FP arabası gerçekten ama manuel olması sebebiyle alamıyorum bunlardan