Bazı tavsiyelerim olacak; uzun yıllardır çeşitli sürelerde sandalye denedim-değiştirdim. Birkaç madde de özetliyorum, huzura nasıl er'ersiniz.

1- Sandalye mühimdir, ucuz sandalyelerden kaçının,
2- Gaming sandalyeler de insanlar; görüntüsü iyi olunca rahat ettiğini zanneder, bu gerçek birşey değildir; pazarlama aldatmacası,
3- Alacak olduğunuz sandalye'nin oturduğunuz bölümüde file olsun, rahatlığınız için mühimdir, bu koltukları tercih edin. Terleme olmaz, normal koltuklara göre efsaaane konforludur.

Sürekli bir kullanıcıysanız; misal ben günde minimum 9 saat pc başındayım, o halde sandalyeniz sizin bir parçanızmış gibi düşünün.
Bir sandalyenin rahat olması sadece oturduğunuzda yumuşak olması değildir; sünger bir süre sonra sertleşir konfor'unuz azalır, terleme yapmaması, uzun süreler kullandığınızda uzuvlarınızda tutulmanın daha az olması anlamına gelir.
Rahat bir kullanım için; alacağınız sandalye'nin sırt bölümünün fileli olması çok önemli değil, oturduğunuz bölümün fileli olmasına özen gösterin.
Böyle koltuklar çok az, arayıp bulmak gerek. Kendi kullandığım kullandığım; Bürotime Assist Yönetici Koltuğu ( https://www.burotime.com/tr/assist-yonetici ) kesinlikle öneririm.
Diğer koltuklara göre arasında bir miktar fiyat farkı var ( fiyatı 3000tl civarında ); yıpranma ve kronik sorunu yok ve acayip derece de ultra memnunum, değiştirmeyi dekesinlikle düşünmüyorum. Kesinlike tavsiye ederim.