Ben bu tarz şeyleri normal görüyorum .Firma ESNAF yada şahıs değilki parasız iş yapsın .Bunu bir süpermarket gibi düşün.Migros'a girdiğinde nasıl deftere yazdıramazsın .Bu durum da o şekil.Onlar direk para odaklıdır.Ben sana 10 bin tl desem çok dersin lakin bu tarz firma 20 bin tl dese normal karşılarsın .
Kurslara giden arkadaşlarda öyle örneğin gidiyor x kurs firmasına görüyor mini etekli kızları iyi yüzüne gülüyor imzayı attırıyor.Sonrasında ise kız ne yüzüne bakıyor ne de günaydın diyen kız ne günaydın diyor .Çünkü seninle işi bitti imzayı attı.
Eğer sen işini iyi yapan bir küçük ölçekli bir şirket yada şahıs ile anlaşsaydın sana emin ol o sistemin daha iyisini çıkarırdı.Aklınızda bulunsun hangi iş olursa olsun küçük işletmelere yada şahıslara yaptırın .Emin olun sizde artı özellikler sunacaktır . İşinize kendi işi gibi sarılacaktır .
O yüzden market yerine bakkal,iş yaptırıyorsanızda büyük firma değil küçük ölçekli yada şahıslara iş yaptırın . Hem öğrenir hemde siz kazanırsınız.Yarın bir gün cebinizde 5 kuruşunuz olmadığında kavurucu havada eksik paradan su bile alamazsınız.
Biz en başında istediğimiz tasarımları sitemeizde göremedik anlaşmamızda o tasarımlar dahil fiyattı yani verdiğimiz bütçe için de istediğimiz tasarımların ücretini zaten vermişti sitemizde eksik olduğu için tekrar bizden bakiye istediler bunu şey gibi düşünün 0 araba alıyorsunuz her özelliğini seçiyorsunuz istediğiniz jantıda seçiyorsunuz araba geliyor fakat istediğiniz jant takılı değil siz jantı sorduğunuz da sizden ek ücret istiyorlar gibi düşünün