Warfley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
envato üyeliği alırım. iki üç demo yaparım, çarşıya inerim esnaflara websiteniz olmasını istermisiniz diye soru yöneltim yaptığım demoları gösteririm.
20 esnaf dolaşsam hergün 2 tanesinden olumlu cevap alsam
ayda 50 websitesi yapsam örneğin
her websitesine 400 TL fiyat bitsem logo envato üyelik ücretlerini çıkardığım da bana kalan 15 bin tl olur.
web siteler için reseller paket alıp onun içinde fiyat arttırılabilir ve sitelerin footer kısmına da kendi sitenizin linkini ekleyerek işi şehir dışına çıkartabilirsiniz
Shadowfire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz birikmiş paranız varsa kripto para borsalarında alım satım yapabilirsiniz. kripto paralar hızlı olduğu için diğer borsa türleri gibi uzun vadeli değildir. 1-2 günde paranıza %30 değer kazandırabilirsiniz. Ama çok detaylı bir araştırma yapmak gerek. Yoksa ayı şekilde değer kaybettirebilirsiniz
crypto paralarla çok uğraştım hocam ben bırakıyorum onlar bırakmıyor diyeyim o derece ama belirttiğiniz gibi yapılabilecek bir yöntem fakat crypto para borsası tür bakımından geniş ve hacim bakımından dolu bir site bulmak lazım ayriyetten crypto para için yazılmış yabancı dil ile yazılmış makaleleri güncel takip etmek lazım