Allah'ım sen büyüksün gör bu kullarını
Demek ki neymiş sana göre değilmiş boşver
Yaşın daha 17 daha dur neler olcak neler. Bırak akışına git babandan özür dile.
Babanıza gidip özür dileyebilirsiniz
maxigeyikte değil allah yardım etsin
edit: yaşımız aynıymış bence hiç gerek yok böyle şeylere sana kız mı yok
Ah be kardeşimden başka bir şey söyliyemem, söylesem de kafan almaz zaten Şuan
Reis geçmiş olsun ama yani bu kadar arka arkaya maşAllah, ama sıkma canını herşey yoluna girer elbet.
Ne demiş, su akar yatağını bulur.
bunu konuyuda sarhoş kafayla yazıyorsun sanırım
Tek derdim bu olsaydi keske ...
Bir kaç sene sonra ben ne kadar saçma şeyler yapmışım diyebileceğin bir hayat yaşıyorsun yani. Her şeyde bir hayır vardır. Olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok ki. Şöyle düşün, belki de o kız seni kabul etseydi ileride ayrılacaktınız, her şey çok daha kötü olacaktı. Başkasıyla daha mutlu olacaksın demek ki, takma kafana.
Kardeşim pp'ne baktım tipsiz falan değilsin özgüvensizliğini alkol ile aşmaya çalıştıkça daha da batarsın, hayatının mahvolduğu falan yok daha yolun başındasın sakince gideceğin yere var bunlar da geçecek.
Bütün hırsını üzüntünü stresini yazılım ya da tasarıma ver büyük gelişmeler yaşarsın tam zamanı..
sırf yakışıklı değilsin diye neden kendine bunları yapıyorsun ki bi kız seni tersledi diye tüm paranı alkole harcamak nedir ya ?
En büyük derdin bu olsun Daha hayat neler gösterecek sana Allah korusun davalık falan oldun içeri gireceksin haciz falan geldi sandım konu başlığını okuyunca
İlerliyen yıllarda bu anılarınızı hatırlayıp kendinizden utanacaksınız. Her gecenin bir sabahı vardır. Allah başka dert vermesin.
Ah be güzel kardeşim senin yaşında olmak vardı simdi. Bence de babandan özür dileyebilirsin
yine seversin başkasını, sevilmemiş olsaydı şuan kimse yaşayamazdı.
Siz nasılsınız. her şey yoluna girmiştir umarım?
Kardeşim alkollü açtın sanırım bu konuyu.
Her şey olacağına varır, biri gider biri gelir önemli olan aile.
Şimdi bi türk kahvesi iç git babanın elini öp
git bi hastane acil kısmına gör hayatı ne dim
Para kazanmaya bak. Herşey düzelir..
Bu kısımda koptum "hayatım mahvoldu yakışıklı değilim hayatım çok kötü ama bir süre inandım beni seveceğine"
bu off topiclerin son konulara çıkmaması için nereye mesaj atıcaz
Cok sagolun hocam, koronayi atlattim cok sukur

. Baska dertler var olsa da en onemlisi saglik tabiki.
Daha fazla hata yapmadan ailene olan sadakatini göstermelisin ne söyleniyorsa onu yap!
Yarın ilk iş güzelce giyinin gidip babanızın elini öpün, telefon yenisi elbet alınır. Kız arkadaş sizi seven mutlaka bulunur, yaşınız geç her yıl yüzünüz değişir saç sakal bir imaj oluşturursunuz zaten hangimiz yakışıklıyızki ambalaj önemli
Herhalde baban yeterince dovememis. acimis herhalde!
Ben de bir şey oldu sandım.
alkolden uzak dur kardeşim alkol adama her şeyi yaptırır
Kardeşim yakışıklılık neye göre kime göre ? Seni bu yüzden seven birini zaten hayatına kabul etmemelisin. Her bireyin belli geçiş dönemleri var bu geçişler sayesinde gelecekteki karakterimiz oluşup insanlara olan, dünyaya olan bakış açımızı belirliyor. Alkol meselesine gelincede mutsuzken insan içmemeli mutluyken iç içeceksen şuan 10 yıl hayatımı geriye alabilmek için cebimdeki paradan değil ömrümün yarısından vazgeçerim kaybettiklerimi geri alabilmek ne güzel olurdu tabi böyle bir şey mümkün değil o yüzden her zaman ne şartta olursam olayım hayat devam ediyor diyorum sende bunu tekrarla "hayat devam ediyor".. Baba meselesine gelince bizim nesil biraz daha muhafazakar ve katıydı sanırsam.. Emin ol o atılan tokatın bin mislini kendi yüreğine atıyor ve bunu bir anlık fevri davranışın eseri oluşundan çok pişmandır kendiyle savaşıyordur bence şimdi ara babanı "baba benim canım çok sıkkın dertleşmeye ihtiyacım var fikrine sana ihtiyacım var" de. Ben diyemedim zamanında sen deki ilerde pişman olma. Kadın meselesine de en son değinelim güzel kardeşim aşk, sevgi aranmaz, bulunmaz ve daha çok erken gerçek bir ilişki için.. Bırak zamana ve hayalindeki kadın seni bir gün bulsun.. Birde kardeşim hayal ettiğin kadını ile karşılaşmak için o hayaldeki kadında aradığın özelliklerin sende de olması gerek. Kendini koru yüreğini yıpratma sakla.. Yüreğin kaderin olsun kardeşim. Dertleşmek istersen PM at numaramı vereyim.
Delikanlı = Kanı Deli
ne söylesek boş dinlemeyeceğinden ileride anlayacağından.. neyse yinede söyleyelim git babandan özür dile kapıda otur gerekirse babadır elbet yumuşayacak sonrasında zaten gerken olur.
Son dönemler de aynı durumdan serzenişteyim, gerçekten insanların açtığı bazı konulara anlamak vermek çok çok güç
gece gece iyi gitti valla allah yardımcın olsun
Aradığım tek yorumdu
Diyelim ki o kızla 1 sene sonra evlendin. Ne olacak? Hayatının baharında 18 yaşında işten çıkmış eve gelirken marketten alınacakların listesi gelecek ve lanet olsun nereden evlendim diyeceksin

her çiçekten polen topla, otur kendin ye. Yapılması gereken en önemli şey babadan özür dilemek, diğerleri teferruat
Babamdan özür diledim ve bana dediği tek şey alkolik çıktın başıma ve sana aldığım telefonu paramparça edip karşıma çıktın hit bu evden demesi oysaki 1.5k parayı ben instagram vs gibi işlerden para kazanarak ödemiyşim 2 bin TL sadece o verecekti benim kalacak bir yerin yok İstanbulda ve otogara gidip orada kırıkkaleye gitmeye çalışıyorum eğer ki gönlünüzden koparsa 2 3 TL atar mısınız veya para yerine bana buradan bir iş bulabilir misiniz çalışıp köle gibi çalışırım ekmeğimi kazanmaya çalışırım papara no 4324372703