pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen, forumda bi siz haklısınız. aksi hiç bi zaman söylenemez. siz anlatıyorsunuz biz anlamıyoruz. aynen kardeşim. bu laf sokmanın sonrasında da söylediğim tüm sözlerin boşa sarfedildiğini idrak ettim, sana ve arkadaşlarına muazzam kodır hayatlarınızda başarılar diliyorum. özür dilerim söylediklerinizin aksinde bi şeyler karaladığım için, pardon. siz her zaman haklısınızdır.
?? neden üstüne alınıyorsun anlamadım.
insanlar fikirlerini belirtiyor,ben fikir belirtiyorum, ve kimseyle bu şekilde bir sohbete girmedim.
yani ben haklıyım sen haklısın demedim.
aynı fikirde olmamız gerekmiyor ki ?
bu ne alınganlıktır anlayamadım.

Herkes kodlama öğrenebilr, Hem de herkes.
inan SEN BİLE öğrenebilirsin..

Kodlama öğrendiginde hayata sabit fikirlerle bakmayı değil, geniş perspektiften bakmayı öğrenirsin.
olaylara ve yaşananlara olan düşüncelerin, verdiğin tepkilerin her şey değişir.
Pinterest bu gün var yarın yok, yarın da Kimterest olur, ama kodlama yapabilen kişi onun için de bir şeyler kodlar.

Bahsedildiği kadar karmaşık da degildir, "Eğer bunu yaparsam ne olur ? yapmazsam ne olur , hiç yapmazsam ne olur" cümlesi ile başlayabilirsiniz.
ben 26 yılımı vermiş olabilirim , bu benim kodlama yaparken ne kadar keyif aldığımı gösterir. ve aynı zamanda da ne kadar hata yaptığımı ve beni ne kadar olgunlaştırdığını.
İllaki senin gibi bakmak zorunda degilim hayata, illaki şununla yazın demek zorunda degilim.
Veyahut B.A.S ile yazanlar bilmemnedir demem gerekmiyor, ben bir kaçını acemi bulduğumu söyledim, hataları var dedim hepsi o. Onu da özelde söyledim burada degil.
ama insanın derdi üzüm yemek olsun...

Konunun başlığı ve konunun metni kendinize yatırım yapın, kimse sizi kazıklamasın iken Hocamızın söylediği yine doğru çıktı.
"Karşındakinin anladığı kadardır" iletişim.

İyi forumlar.